skarregaard_teJeg har siden 2008 arbejdet med at udvikle urtete. I 2008 samarbejdede jeg med den daværende verdensmester i kaffesmagning og barista, Casper Engel Rasmussen, fra Coffee Collective og kokken Andreas Brok-Hartvig fra Cook N’ Connect. Sammen udviklede vi to teer, som jeg kalder ”Min første te” og ”Min anden te”.  Det unikke ved disse teer er, at de udelukkende består af økologiske, håndlukkede og nøje udvalgte urter/blomster.

Begge teer serveres på Michelin-restauranten, Geranium. I 2014 udarbejdede jeg i samarbejde med restaurantmanager- og ejer Søren Ledet og restaurantmanager, Mikael Båth, – begge fra Restaurant Geranium, to urteteer. De hedder henholdsvis ”Sørens te” og ”Mikaels te”.

Jeg er nu klar til at udvikle te-sammensætninger, hvori der indgår tørrede blomster. Det fortryllende ved mine teer er, at man skal nyde synet af de flotte urter og blomster, der springer ud, så snart der hældes 80 grader varmt vand over dem.

Jeg pakker urtete, så det passer til henholdsvis en kande og et stort glas te.